Blog

Hollands Got Talent 2023

Nederlandse handbaldames 2023

Waterpolo 2023

Nederlands damesvoetbalelftal 2023

Hollands Got Talent 2023

Elk jaar zijn we in Studio Aalsmeer te vinden bij de opnames van Hollands got Talent. Wij zijn altijd 2 dagen per week aanwezig; een repetitiedag en een opnamedag. De vele trainingsuren en de spanning vraagt veel van de deelnemers van de show. Achter de schermen zorgen wij er voor dat iedereen de juiste verzorging krijgt om optimaal te kunnen presteren op het podium.

Nederlandse handbaldames 2023

Dit sportjaar stonden er EK kwalificatiewedstrijden in Finland en in Nederland op de planning. In november en december hebben we het WK in Denemarken, Zweden en Noorwegen als 5e afgesloten. Hiermee hebben we het OKT veilig gesteld. Met als doel volgend jaar uitkomen op de spelen…wordt vervolgd!

Waterpolo 2023

In de voorbereiding naar grote toernooien hebben wij altijd de waterpolodames op tafel. Een aantal keer per week zijn we dan met 3 masseurs te vinden in het KNZB trainingszwembad in Zeist.

De dames hebben een topprestatie geleverd door afgelopen zomer wereldkampioen te worden!

In december 2023 hebben we iedereen weer klaargemaakt voor het volgende toernooi, namelijk het EK in eigen land.

Nederlands damesvoetbalelftal 2023

Dit jaar zijn we voor het eerst betrokken bij de Nederlandse voetbaldames. Voor het WK reisden we naar Australië en Nieuw Zeeland, waar uiteindelijk het avontuur eindigde in de kwartfinale tegen de latere Wereldkampioen Spanje.

Verder werd de poulefase van de Nations League winnend afgesloten met fantastische wedstrijden op Wembley en thuis tegen België. Volgend jaar alle kansen om te kwalificeren voor de Olympische Spelen!