Papendal

Over Papendal

Preaz is kind aan huis op Papendal, de meerderheid van de topsporters die trainen op Papendal worden gemasseerd door onze masseurs. Toen Papendal nog een stuk kleiner was masseerde Gerrit van Olst hier al sporters. Gerrit is als het ware mee gegroeid met Papendal en is uiteindelijk Preaz begonnen om nog meer sporters te kunnen begeleiden.

Als sporter heb je ambitie. Je wilt vooruit, stelt jezelf doelen en gaat daar recht op af. Dan wil je mensen om je heen die dat begrijpen, snel en adequaat helpen en verstand van zaken hebben. Mensen waarmee je een vertrouwensband kan opbouwen en meegaan in jouw ambitie. Wij hebben inmiddels zoveel ervaring in de topsport, dat van ons niet anders verwacht mag worden. We bieden sporters een totaalpakket op het gebied van sportverzorging. assage, taping, trainingsschema’s en mentale begeleiding.

Atletenzorg Papendal

Door nauwe samenwerking met sportartsen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen kan er snel en adequaat ingespeeld worden op eventuele acute en chronische klachten en is er altijd deskundig advies binnen handbereik.

Overleg met coaches, trainers en de sporters zijn voor ons enorm belangrijk. Zodoende is het rendement van een behandeling maximaal. De sporter is degene waar het om draait en het voorkomen van hardnekkige blessures is daarbij het hoofddoel. De sporter moet gezond, fit, uitgerust en in topvorm aan de start verschijnen.

PapendalAtletenZorg (1)

Veel nationale sportbonden gebruiken Papendal als uitvalsbasis voor een topsportprogramma. Papendal is het nationale sportcentrum waar alle faciliteiten aanwezig zijn om de Nederlandse topsporters naar het hoogste podium te begeleiden. Huisvesting, krachtruimtes een topsportrestaurant en nog vele andere faciliteiten.

Sportmassage is een belangrijk onderdeel in de trainingsprogramma’s van topsporters. Preaz is de vaste kracht op Papendal voor sportmassage. Veel van onze masseurs zijn zelf fanatieke sporters en begeleiden de sporters vanuit ervaring en kennis.