Portfolio

Preaz sportmassage is al tientallen jaren actief voor onze particuliere klant op verschillende locaties. In al die jaren hebben we ook hele mooie en bijzondere andere projecten mogen doen. Hieronder een opsomming van waar Preaz allemaal bij betrokken is (geweest).

Preazindetvwereld

Preaz in de TV wereld

Werken met je lichaam doe je niet alleen als topsporter, ook in de entertainment wereld is je lichaam erg belangrijk. Preaz heeft ervaring met het begeleiden van projecten in de showbusiness. We zijn betrokken geweest bij alle opnames van ‘So You Think You Can Dance’ en elk jaar zijn we aanwezig bij ‘Hollands Got Talent’. Het begeleiden van bovengenoemde programma’s is ons op het lijf geschreven. De jarenlange ervaring die wij meenemen vanuit de topsport kunnen wij vertalen in artiestenzorg, omdat hier ook veel van het fysiek van de deelnemers gevraagd wordt. Alle elementen die daarvoor nodig zijn om de topsporter optimaal aan de start te krijgen sluiten ook prima aan bij de artiesten waarvan een topprestatie gevraagd gaat worden.We kunnen hiervoor een totaal of gedeeltelijk pakket aanbieden voor de begeleiding van een theatershow, -tournee of evenement. Belangrijkste elementen in dit pakket zijn, massage, stoelmassage, taping (klassiek en Medical Tape Concept), eerste hulp (wondverzorging), trainingsadvies, mentale begeleiding en, niet te onderschatten, voedingsadvies. Ook hier geldt dat we korte lijnen hebben in de medische sector van de sport (o.a. sportartsen, orthopedisch chirurgen, etc.)

JvG Trainingscentrum

Vanaf september 2023 start het JvG trainingscentrum met de eerste pilot, een super mooi initiatief van Jelle van Gorkom. Wij kennen Jelle inmiddels een heel aantal jaren en hebben hem vaak behandeld. Heel trots dat we aan deze mooie missie mogen gaan bijdragen:”Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. We vinden leefstijl en de geluksfactor een groot goed!” 

Preaz behandeld alle deelnemers van het trainingscentrum 1 of 2 keer per week. Deze massages zijn zeer ondersteunend in het programma waarin ze zowel fysiek als mentaal worden uitgedaagd.

jvg-trainingscentrum.1920x0