Sportmassage

Over Preaz sportmassage

Bij Preaz zijn we ervan overtuigd dat ieder actief mens baat heeft bij een sportmassage. We spreken dan ook liever van ‘een massage voor de actieve mens’ dan van een sportmassage.

Wij stemmen namelijk elke massage af op wat op dat moment het beste is voor je. Dit betekent dat we afwisselen in massage intensiteit van al onze technieken  (gebaseerd op sportmassage technieken en triggerpoint behandeling) en snelheid. Een sportmassage bij Preaz is gebaseerd op alle ervaringen die we hebben, van alle klanten die we zien, in elke leeftijdscategorie.

De voordelen van een massage bij Preaz

Jouw totale welzijn

Bij Preaz zorgen we voor jouw totale welzijn, een sportmassage is een essentieel onderdeel van jouw gezondheid!

Of je nu een atleet bent, een actieve sportliefhebber, of gewoon opzoek bent naar ontspanning na een drukke dag, onze sportmasseurs zijn er om je te helpen herstellen, spierspanning te verminderen en pijn te verlichten!

De Preaz behandeling

Op een effectieve, klantgerichte, open manier behandelen en communiceren is wat Preaz uniek maakt. Iedereen die een afspraak bij ons maakt heeft zijn eigen verhaal, denkende aan: blessure verleden, werk, stress niveau, thuis situatie en sportniveau. 

Alle facetten die invloed hebben op jouw leven hebben ook invloed op de behandeling. En hier voegt Preaz zijn expertise toe. Een behandeling bij Preaz is in de basis een massage met technieken en intensiteit afgestemd op jouw lichaam. Aan deze massage kan dry needling, mobilisaties, stretches, bindweefsel technieken en medical tapen worden toegevoegd.

We communiceren hier graag over met je, zodat we uitleg kunnen geven over onze behandelingen en waarom we de gekozen behandeltechnieken toepassen.

Heb je vragen over wat Preaz voor jou kan betekenen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.