Hellevoetsluis

Sportmassage

In juli 2018 heeft Steefit de krachten gebundeld met Preaz. Sindsdien zijn we actief onder de naam Preaz VOF. Door nauwe samenwerking met diverse specialisten uit de regio, kan er snel en adequaat ingespeeld worden op uiteenlopende klachten en is er altijd deskundig advies binnen handbereik.

Samenwerking

In de regio Hellevoetsluis werken we oa samen met FysioHellevoet, Chiropractie Hellevoetsluis en met RMsports. Wij zijn nauw betrokken bij regionale atleten en ondersteunen diverse sportverenigingen en evenementen. Lees hier meer over FysioHellevoet, hier meer over Chiropractie Hellevoetsluis en hier meer over RMsports!

Tevreden klanten

Raymond Wissink

" Ik ben Raymond Wissink, LT3 trainer en praktijkbegeleider in de sport. Na lang blessureleed door een motorongeval ben ik weer gaan hardlopen. Wanneer je een sport intensief beoefent, ga je verder nadenken over de verzorging van je lichaam. Lopend Nederland maken gemiddeld 72.000.000 sporturen in een jaar. Dit levert 110.000 blessures op. Je bent bij 1000 sporturen ongeveer 15,5 uur geblesseerd. Ik kwam tot de conclusie dat sportmassage daar wel een goed middel voor kon zijn. Hierdoor kan ik allerlei lichamelijke en geestelijke problemen beter het hoofd bieden. Sportmassage is voor mij een perfecte manier om mij voor te bereiden op een prestatie. "

Marielle van Weerdenburg

" Door onbekende oorzaak kreeg ik last van een spier onder/achter mijn schouderblad. Na 2 jaar bij verschillende fysiotherapeuten te hebben gelopen kwam ik bij toeval bij Stefan terecht. En wat de fysio niet voor elkaar kreeg, kreeg Stefan wel voor elkaar. De klacht werd niet alleen minder maar is uiteindelijk ook verdwenen. Toen mijn man last kreeg van een tenniselleboog heb ik hem aangeraden om ook naar Preaz te gaan. Ook bij hem waren de klachten met een aantal behandelingen verdwenen. Hoewel we allebei nu pijnvrij zijn komen we allebei toch nog ongeveer 1 x per maand bij Stefan zodat de spieren in de rug goed losgemaakt worden en blijven. "

Remko Kap

Ik doe vrij fanatiek aan hardlopen en ga preventief een paar keer per maand naar Steefit. Ook al heb ik het idee dat ik nergens last van heb, toch blijkt regelmatig dat mijn spieren dit wel nodig hebben. Telkens weer zijn er “gevoelige” plekken te vinden waar ik dacht geen last van te hebben. Voorkomen is beter dan genezen is mijn idee. Ook wordt er verder gedacht dan alleen het probleemgebied te masseren, door toepassen van bijvoorbeeld Medical taping welke langer een behandeling geeft dan alleen de duur van de massage of wordt de onderrug onderhanden genomen. Kortom een goed pakket wat ik niet meer kan en wil missen bij mijn inspanningen.

Masseurs Hellevoetsluis

Paula Groot

Locatie: Hellevoetsluis

Stefan Krabbendam

Sportmasseur / Sporttherapeut Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis / Papendal

Daphne Damen

Sportmasseur / Sporttherapeut Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis

Carlijn Kolmeijer

Locatie: Hellevoetsluis

Afspraak:

Je hoeft niet aan te bellen, de deur is open en binnen kun je plaatsnemen totdat de masseur je komt halen.