SPC Rijnmond

Sportmassage

In juli 2018 heeft Steefit de krachten gebundeld met Preaz. Sindsdien zijn we actief onder de naam Preaz VOF. Door nauwe samenwerking met diverse specialisten uit de regio, kan er snel en adequaat ingespeeld worden op uiteenlopende klachten en is er altijd deskundig advies binnen handbereik.

Samenwerkingen

In de regio Rotterdam werken we onder andere samen met FysioHolland en SPC Rijnmond. Wij zijn nauw betrokken bij regionale atleten en ondersteunen diverse sportverenigingen en evenementen. In 2019 zijn SPC Rijnmond en Preaz een mooie samenwerking aangegaan.

Het Sport Performance Centre Rijnmond is het eerste centrum in Nederland waar bewegen centraal staat. Hier werken topsporters, recreanten, bedrijven, mindervaliden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een positieve ontwikkeling van hun lichaam en motoriek.
Vanuit beweging wordt er gewerkt aan de vitaliteit, revalidatie en gezondheid van sporters in de breedste zin van het woord. Een professionele sportmassage mag dan zeker niet ontbreken in dit proces. Lees hier meer over FysioHolland en hier meer over SPC Rijnmond!

Daarnaast werken wij ook nauw samen met Rotterdam Topsport. Rotterdam Topsport zet zich in om topsporters uit de regio zo goed mogelijk te faciliteren. Dit doen ze door de sporters bij te staan bij de obstakels die ze in hun carrière tegenkomen. Lees hier meer over Rotterdam Topsport.

Referentie

Natasja de Winkel

" Zo’n 3 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij toen nog Steefit, gewoon is kijken hoe een sportmassage bevalt. Ik ren en fiets best wat kilometers weg in de week en goed zorgen voor je lichaam is erg belangrijk. Omdat ik merkte dat de sportmassages erg goed voelde, kom ik nu nog steeds eens in de 3 a 4 weken. Ook naar aanloop naar mijn eerste marathon was het altijd weer fijn om de benen los te maken. Er wordt goed geluisterd naar klachten en er wordt een passende behandeling uitgezocht. Zelf heb ik veel baat gehad bij dry needling behandelingen en de medical taping bij hooikoorts. "

Remko Kap

" Door onbekende oorzaak kreeg ik last van een spier onder/achter mijn schouderblad. Na 2 jaar bij verschillende fysiotherapeuten te hebben gelopen kwam ik bij toeval bij Stefan terecht. En wat de fysio niet voor elkaar kreeg, kreeg Stefan wel voor elkaar. De klacht werd niet alleen minder maar is uiteindelijk ook verdwenen. Toen mijn man last kreeg van een tenniselleboog heb ik hem aangeraden om ook naar Preaz te gaan. Ook bij hem waren de klachten met een aantal behandelingen verdwenen. Hoewel we allebei nu pijnvrij zijn komen we allebei toch nog ongeveer 1 x per maand bij Stefan zodat de spieren in de rug goed losgemaakt worden en blijven. "

Remko Kap

Ik doe vrij fanatiek aan hardlopen en ga preventief een paar keer per maand naar Steefit. Ook al heb ik het idee dat ik nergens last van heb, toch blijkt regelmatig dat mijn spieren dit wel nodig hebben. Telkens weer zijn er “gevoelige” plekken te vinden waar ik dacht geen last van te hebben. Voorkomen is beter dan genezen is mijn idee. Ook wordt er verder gedacht dan alleen het probleemgebied te masseren, door toepassen van bijvoorbeeld Medical taping welke langer een behandeling geeft dan alleen de duur van de massage of wordt de onderrug onderhanden genomen. Kortom een goed pakket wat ik niet meer kan en wil missen bij mijn inspanningen.

Masseurs Hellevoetsluis

Paula Groot

Locatie: Hellevoetsluis

Stefan Krabbendam

Sportmasseur / Sporttherapeut Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis / Papendal

Daphne Damen

Sportmasseur / Sporttherapeut Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis

Carlijn Kolmeijer

Locatie: Hellevoetsluis

Afspraak:

Je hoeft niet aan te bellen, de deur is open en binnen kun je plaatsnemen totdat de masseur je komt halen.