Sportmassage Rotterdam

Over Preaz sportmassage

Bij Preaz zijn we ervan overtuigd dat ieder actief mens baat heeft bij een sportmassage. We spreken dan ook liever van ‘een massage voor de actieve mens’ dan van een sportmassage.
Wij stemmen namelijk elke massage af op wat op dat moment het beste is voor je. Dit betekent dat we afwisselen in massage intensiteit van al onze technieken (gebaseerd op sportmassage technieken en triggerpoint behandeling) en snelheid. Een sportmassage bij Preaz is gebaseerd op alle ervaringen die we hebben, van alle klanten die we zien, in elke leeftijdscategorie.

De voordelen van een massage bij Preaz

Prijslijst Sportmassage Rotterdam

Massage duur en prijs

Over Preaz Rotterdam

Onze locatie in Rotterdam is gelegen in het gebouw van Sportgeneeskunde Rotterdam in Kralingen. We hebben hier een mooie samenwerking met alle andere disciplines die hier zitten zoals fysiotherapeuten, sportartsen en bewegingswetenschappers. We zijn jaren op diverse locaties in Rotterdam actief geweest, maar sinds maart 2024 zijn wij de trotse partner van Sportgeneeskunde Rotterdam. 

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Stuur een whatsapp bericht naar + 31 6 17007790 of stuur hier een bericht naar ons.

Locaties